The Rhino Poster

Hver dag, året rundt, bliver der dræbt to næsehorn af krybskytter, alene i Afrika. Kombineret med massive tab af levesteder, er bestanden af næsehorn kun gået én vej de senere år. Det er ikke længere bare kritisk, det punkt har vi forlængst passeret. Flere næsehornsarter er allerede uddøde, og lige nu er der to arter som har mindre end 80 levende næsehorn tilbage. En trist kendsgerning, som desværre betyder at næsehorn i den frie natur kan være passé om ganske få år.
En guldrandet forretning

Næsehorn har i flere årtier været en guldrandet forretning for kyniske bagmænd, som sælger deres horn flere steder i verden. Hornet købes typisk efter vægt, hvor prisen nemt kan være højere end rent guld.

Hornet bliver bl.a. brugt som medicin i visse kulturer, hvor man mener at det kan kurere kræft. En myte som igen og igen er blevet afvist af videnskaben, men som ikke desto mindre lever i bedste velgående. 

Hvordan hjælper The Rhino Poster?

50% af alle indtægter, kun fratrukket fragt, fra salget af plakaten, doneres til organisationer der aktivt arbejder med at beskytte de udrydningstruede næsehorn.

De øvrige 50% dækker bl.a. produktion af plakater og rammer, administration, løn, klimakompensering og vores arbejde med at udbrede kendskabet til projektet, herunder markedsføring.

Vores mål er at nå 1.000.000 kr. i donationer i 2021, hvilket kræver at vi sælger cirka 20 plakater om dagen.